Del 17 al 26 de setembre
Del 17 al 26 de setembre

Festes sostenibles: – Gots + Goig

Enguany encetem el projecte MENYS GOTS, MÉS GOIG, amb l’objectiu de fer uns actes musicals més nets, sostenibles i solidaris. Per això és imprescindible la col·laboració de tots, sabent que estarà prohibit l’ús de gots de plàstic i d’altres envasos.

En les actuacions musicals “oficials”, realitzades per l’Ajuntament, els Kintos’20 i les penyes La Bolà, Warros, Monkey i Toxa, hi haurà disponibles els GOTS OFICIALS de festes d’ÚS OBLIGATORI en barra al preu d’1€.

El 80% de la recaptació servirà per ajudar als Kintos’20 i les Penyes organitzadores dels actes i el 20% es destinarà solidàriament a la Creu Roja.

Al finalitzar cada un dels actes de les Penyes (al mateix lloc, en el mateix moment), serà possible retornar el got, amb la corresponent devolució econòmica. En el cas dels actes de l’Ajuntament, la devolució dels gots als Kintos serà possible fins a la finalització de la Macrodiscomòbil del dissabte 21 de setembre.