DIMARTS, DIA 19

10,00h: “XXXIII DIADA DE LA BICICLETA – VI MEMORIAL JAIME PELEGRÍ”. La concentració serà a la Plaça Major, des d’on es partirà cap a la Muntanyeta de Sant Antoni per a esmorzar, (es recomana ús de casc). La beguda anirà a càrrec de l’Ajuntament, i en el trajecte s’entregarà un obsequi. Organitza CLUB CICLISTA BETXÍ i patrocinen AJUNTAMENT DE BETXÍ i CONSUM.

12,00h: Celebració de la SANTA MISSA per als Jubilats de la localitat, cantada per la Coral Polifònica de Betxí, amb assistència d’autoritats.

13,00h: Segona entrada i BOUS AL CARRER de la ramaderia de IVAN MIRÓ (BOUS LA RIBERA) de la Ribera de Cabanes.

14,00h: Al Restaurant Brisamar, acte d’HOMENATGE ALS JUBILATS. En acabar el dinar, BALL a càrrec de JOSE. A. ALONSO per als assistents.

Els jubilats que desitgen assistir al dinar hauran d’arreplegar un tiquet de 6 € que es presentarà a l’entrada. El tiquet serà PERSONAL I INTRANSFERIBLE i es podrà adquirir al Mercat Municipal el dimarts dia 12 i el dimecres dia 13, de 10,30 a 13,30 hores. Aquella persona que no estiga empadronada ni tribute en l’Ajuntament per IBI d’Urbana, si desitja assistir al dinar, podrà adquirir un tiquet per 25 €. Les portes del Restaurant s’obriran a les 13,45h.

18,00h: BOUS AL CARRER de la ramaderia de GERMAN VIDAL de Cabanes.

19,00h: Al Teatre Municipal, l’humorista televisiu FERRAN GADEA (TONET DE L’ALQUERIA BLANCA) ens farà riure amb el seu espectacle APADRINA UN VALENCIÀ. El preu de les entrades serà 5 € anticipades (a la venda en la Casa de la Cultura, a partir del 5 de setembre, en horari de biblioteca) i 7 € en taquilla.

23,30h: “VI CONCURS DE DISFRESSES FESTES DE SETEMBRE”. La concentració, que serà a La Plaça Major, estarà animada per les XARANGUES ALL’S SEX MAY COWEN i CURTS DO IT. Tot seguit s’anirà en cercavila acompanyant fins a l’Avgda. Sant Josep Obrer on estarà situat el jurat. Si alguna persona vol participar de forma voluntària com a jurat, pot contactar amb Ximo.

PREMIS:

A les tres penyes millor disfressades (mínim 3 persones per penya):

-Originalitat

-Millor confecció

-Posada en escena.

S’entregarà un trofeu i un pernil a cada una amb el patrocini de CARNISSERIA CA BOQUETA.

Millor disfressa individual o per parella: una estada d’un cap de setmana per a dos persones.

01,00h: Actuació de l’orquestra MÓNACO.