Dissabte, dia 9

9,00h: En el Camp de Petanca Municipal del Parc Jaume I, començarà el CAMPIONAT PROVINCIAL MASCULÍ I FEMENÍ DE PETANCA, “X Trofeu Festes de Setembre”. La finalització del mateix serà a les 13,30 hores. Organitza CLUB DE PETANCA SANT ANTONI DE BETXÍ.

9,00h: Inauguració de la nova senda de Sant Antoni. La concentració serà en el pàrquing de la pujada a la “muntanyeta”. Es recomana portar esmorzar i aigua. La beguda correrà a càrrec de l’Ajuntament.

11,00h: En l’Àgora de Ruralnostra,  MASTERCLASS KANGOO POWER a càrrec de DESIRÉ FONCUBIERTA, Trainer Internacional Kj,  i el seu equip VANITY FIT. Organitza REGIDORIA D’ESPORTS.

19,00h: III CARRERA INFANTIL PER CATEGORIES en la Av. Sant Josep Obrer. La inscripció serà en el mateix lloc des de les 18,00 hores, fins a quinze minuts abans de la carrera. Premis per a tots els participants. Organitza CLUB ESPORTIU BETXÍ RUNNERS i col·labora AJUNTAMENT DE BETXÍ, RURALNOSTRA  i GEMAC SLU.  El club BETXÍ RUNNERS col·labora con MANS UNIDES amb la col·locació d’un mercadet per a totes les persones que hi vullguen col·laborar.

19,00h: En el Camp Municipal de Futbol,  partit “Trofeu Festes Setembre” entre el CD BETXÍ i el VILAFAMES.

19,30h: Primer dia de la NOVENA al Santíssim Crist de la Pietat, que continuarà tots els dies fins al diumenge dia 17.

20,00h: Celebració de la SANTA MISA.

20,00h: En el Teatre Municipal, concert de festes a càrrec de la UNIÓ MUSICAL DE BETXÍ.