Diumenge, dia 10

9,00h: En el Camp Municipal de Futbol, CONCURS DE CANT DE PARDALETS SILVESTRES organitzat per la SOCIETAT ORNITOLÒGICA LA CARDANERA.

9,00h: Eixida de la ROMERIA al CALVARI D’ONDA des de l’Església de la Mare de Déu dels Àngels.

9.30h: Ruta per la Sèquia Major. Eixida des del Magatzem Municipal. Organitza COMUNITAT DE REGANTS DE BETXÍ.

10.00 h: GIMCANA a l’Av. Sant Josep Obrer i la continuació CARRERA DE BICICLETES de les escoles de ciclisme de la província de Castelló a l’Av. Sant Josep Obrer i carrers del Doctor Ortells, Trinitat, Baltasar Rull, La Coma, Concili Vaticà II, Pascual Meneu, Francisco Albiach i Comtessa de Vergara. Organitza CLUB CICLISTA BETXÍ.

11.00h: Inauguració de les diferents EXPOSICIONS:

Al local de Ruralnostra de la Cr. de Cervantes, els alumnes de FPA de Betxí exposaran els seus treballs de pintura.
Al Saló Social de Ruralnostra de la Cr.  de Tales, l’ASSOCIACIÓ DE LES DONES DE CASA exposa objectes d’ahir i hui i pintura decorativa.

En la Cambra Agrària, ANTONIO MOLLAR FRANCH presenta una exposició homenatge a actors i actrius mites, tant espanyols com internacionals, que van fer passar moments feliços i agradables amb els seus films.

En el Teatre Municipal i al Pub Monkey, exposició de fotografia COSMOGONIA a càrrec de GRAYRUBEN i SERRELLS.

En la fundació Novessendes, l’ASSOCIACIÓ DE BONSAI DE BETXÍ presenta una exposició amb els seus últims arbres. (Aquesta inauguració, excepcionalment, serà el dia 17 després de la “Mascletà”, i romandrà oberta fins al dia 24 en horari general).

Horari general visita exposicions:

Dies: del 10 al 24

Horari: Laborals de 18,30 a 20,30 hores

Festius de 12,00 a 14,00 i de 18,30 a 20,30 hores.

12,00h: Celebració de la SANTA MISA al Calvari d’Onda.

17.00 a 19.00h: Al Poliesportiu Municipal “Robert Fernández Bonillo”, descobrim els secrets de l’univers amb un PLANETARI per a nens i nenes. Al costat del mateix pavelló, també hi haurà tallers de jocs tradicionals i el VI CONCURS DE DIBUIX INFANTIL Festes de Setembre.

18.00h: BALL al Centre de la Tercera Edat Joaquín Dualde. Organitza REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL. Entrada gratuita.

18,30 h: RETORN DEL GUIÓ des del Cr. de Sant Ferran fins a la Parròquia.

19.00 h: SANTA MISA a l’Església de la Mare de Déu dels Àngels.

19.00: Al Palau Castell, presentació dels llibres “CRIAR LA LUZ”, de MARCELO DÍAZ, i “LABERINTOS” de RAFAEL MESADO GIMENO. Acte presentat per XOSÉ RIVEIRO i els autors.