DIUMENGE, DIA 24

10,00h: III Campionat d’ESCACS “Trofeu Festes de Setembre” en el C/ Tales (zona peatonal de Ruralnostra). La inscripció gratuïta serà en el mateix lloc, fins 5 minuts abans que comencen les partides o cridant al 628810019. Organitza CLUB D’ESCACS DE BETXÍ, col·labora AJUNTAMENT DE BETXÍ, CLUB D’ESCACS VILA-REAL i RURALNOSTRA.

10,00h: A l’Àgora de Ruralnostra, V TROBADA DE BOLILLERES i MULTILABORS. Organitza ASSOCIACIÓ DE BOLILLERES I MULTILABORS DE BETXÍ.

11,00h: Celebració de la SANTA MISSA.

17,30h: CAVALCADA IV CONCURS DE DISFRESSES INFANTILS amb animació de la xaranga CURTS DO IT. L’itinerari serà Pl. Major, C/ Reial, C/ J. Ferrandis, C/ Artana, Avda. 1er de Maig i novament Pl. Major. Final de festa amb CANTAJOCS.

PREMIS:

Millor disfressa individual infantil.

Millor disfressa de grup infantil.

Millor disfressa combinada infantil-adult.

21,00h: Com a final de festes, en l’Avgda. Sant Josep Obrer, es dispararà un CASTELL DE FOCS a càrrec de la pirotècnia EUROPLÀ de Bèlgida.

NOTES:

Els dies que hi ha prova de bous de caixó, no es realitzarà descans a la finalització de la mateixa.

La reserva de taules per als dies de ball (divendres 15, diumenge 17 i dimarts 19), es realitzarà a l’Ajuntament els dies 11, 12 i 14 de 5 a 8 de la vesprada. El preu per als tres dies serà de 30 i 15 euros per a taula de deu persones i cinc respectivament.

La participació en els actes taurins és voluntària, per tant, és un risc que cadascú pren voluntàriament. Així doncs, l’organització de les festes declina tota responsabilitat en els accidents d’aquest tipus que es puguen originar.

L’organització també es reserva el dret de canviar l’ordre i suprimir els actes i l’horari si les circumstàncies així ho exigeixen.

ATENCIÓ: per motius de seguretat, els dies de ball (excepte el de les paelles i sopar de carn) no es podran entrar botelles de vidre dins del recinte musical.