Notes informatives

SETMANA CULTURAL I ESPORTIVA SETEMBRE 2017.

Notes de l’organització:

Durant la Setmana Cultural, es facilitarà a les associacions organitzadores dels actes 100 invitacions de forma anticipada. La resta d’entrades es lliuraran en la taquilla del Teatre Municipal una hora abans de cada espectacle, i en un número no superior a dos per persona que es trobe present en la cua i haja guardat el corresponent torn.

PROGRAMA SETMANA FESTES SETEMBRE 2017

Reserva de taules per a les nits de ball

La reserva de taules per als dies de ball (divendres 15, diumenge 17 i dimarts 19), es realitzarà a l’Ajuntament els dies 11, 12 i 14 de 5 a 8 de la vesprada. El preu per als tres dies serà de 30 i 15 euros per a taula de deu persones i cinc respectivament.

ATENCIÓ: per motius de seguretat, els dies de ball (excepte el de les paelles i sopar de carn) no es podran entrar botelles de vidre dins del recinte musical.

Homenatge a les persones jubilades

Els jubilats que desitgen assistir al dinar hauran d’arreplegar un tiquet de 6 € que es presentarà a l’entrada. El tiquet serà PERSONAL I INTRANSFERIBLE i es podrà adquirir al Mercat Municipal el dimarts dia 12 i el dimecres dia 13, de 10,30 a 13,30 hores. Aquella persona que no estiga empadronada ni tribute en l’Ajuntament per IBI d’Urbana, si desitja assistir al dinar, podrà adquirir un tiquet per 25 €. Les portes del Restaurant s’obriran a les 13,45h.

Fideuà gegant

Les persones que desitgen participar del dinar hauran de traure un tiquet de 3,5 €, que donarà dret a un plat de fideuà i a la beguda. Les penyes que desitgen estar juntes hauran de comunicar-ho a Ximo Gumbau en adquirir els tiquets a l’Ajuntament, els dies 11, 12 i 14 de 5 a 8 de la vesprada.

VI Concurs de disfresses Festes de Setembre

BASES CONCURS DE DISFRESSES

PREMIS: A les tres penyes millor disfressades (mínim 3 persones per penya): originalitat, millor confecció i posada en escena.

Concurs de paelles

Cada penya rebrà un quilo d’arròs, un quilo de pollastre, un meló.

Les paelles s’hauran de menjar en el frontó i les penyes tindran a la seua disposició taules i cadires, dos davantals i un barret obsequi de RURALNOSTRA.

Per a poder participar, les penyes hauran de passar per l’Ajuntament a apuntar-se els dies 11, 12 i 14 de 17 a 20 hores.

BASES CONCURS DE PAELLES

Sopar de germanor amb carn de bou o plat vegetarià

Per a poder participar en el sopar s’haurà d’adquirir un tiquet de 4 euros. El tiquet serà imprescindible per a poder tindre cadira a les taules. Es posaran a la venda a l’Ajuntament els dies 11, 12 i 14 de setembre, de 5 a 8 de la vesprada.

Actes taurins

Els dies que hi ha prova de bous de caixó, no es realitzarà descans a la finalització de la mateixa.

La participació en els actes taurins és voluntària, per tant, és un risc que cadascú pren voluntàriament. Així doncs, l’organització de les festes declina tota responsabilitat en els accidents d’aquest tipus que es puguen originar.

L’organització també es reserva el dret de canviar l’ordre i suprimir els actes i l’horari si les circumstàncies així ho exigeixen.