Dilluns, dia 11

18,00h: Al pati de l’edifici Cervantes (FPA), tallers per a xiquets i xiquetes “BETXÍ AL TEMPS DELS ROMANS» Organitza REGIDORIA DE JOVENTUT.

18,00h: Al C/ Calvari, XI SIMULTÀNIA D’ESCACS “Vila de Betxí”, a càrrec de Francisco Morán. Les persones participants s’apuntaran de forma gratuïta en el mateix lloc de celebració de la partida, o telefonant 628810019. Hi haurà obsequis per a les persones participants. Organitza CLUB ESCACS BETXÍ, col·labora AJUNTAMENT DE BETXÍ i RURALNOSTRA.

 

 

 

 

 

 

 

 

De 19,00 a 20,30 hores, estarà oberta la seu del CD Betxí, al C/ del Camí Real 47, on es podrà contemplar la història del Club, a través dels seus reportatges fotogràfics i els seus trofeus. També es podrà visitar el dimarts 12 i el dimecres 13, en el mateix horari.

20,00h: Al Teatre Municipal, gran espectacle “XAVI CASTILLO NEWS!”, de la companyia POT DE PLOM. Col·labora l’INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA. Venda d’entrades en la Biblioteca Municipal. Preu de les entrades 5€.

 

 

 

 

 

 

 

 

22,30h: SERENATES pels carrers del poble a càrrec de la RONDALLA DE BETXÍ. La concentració serà a la Plaça de la Pietat.