Dilluns, dia 18

9,30h: “XIX MARXA FESTES SETEMBRE AL PIC DEL SOLAIG”. La concentració serà a la Plaça Major. Organitza CLUB ESPORTIU SENDERISME DE BETXÍ i patrocina AJUNTAMENT DE BETXÍ.

10,00h a 14,00h: En el Frontó Municipal s’instal·larà un PARC INFANTIL. Hi haurà servei de beguda i menjar a la barra a càrrec dels Kintos 24.

11,00h: MISSA pels fidels difunts de la localitat cantada pel Cor Parroquial.

12,00h: A la Pl. Puríssima, davant casal PENYA PELOTAZO, concurs de “MIGUES DE FARINA”. Es podrà apuntar cridant o enviant un Whatsapp al telefon 657846258. Es donarà un kilo de farina i un litre d’oli. Col.labora PENYA PELOTAZO.

16,30h: A la Pl. Puríssima, actuació dels DJS TXEMA i MODEST. Col.labora PENYA PELOTAZO.

17,30h: OFRENA DE FLORS i presentació al Crist de la Pietat dels xiquets i xiquetes nascuts al darrer any (setembre 22 – setembre 23), que esperaran les instruccions per a la presentació al Crist. Al finalitzar, en la Pl. Major, actuació del GRUP DE DANSES LES PASSERES i la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

18,30h: A la Plaça del Llaurador, i animada per la xaranga XACAMIN, XOCOLATADA per a tots els xiquets i xiquetes patrocinada per FACSA.

19,00h: A la Plaça del Llaurador, GRAN MUSICAL INFANTIL “TOY’S; UNA HISTORIA DE JUGUETES”.

20,00h: A la Plaça Sant Joan, CONCURS D’ALLIOLI amb animació de la xaranga XACAMIN. Es farà l’entrega d’un morter patrocinat per AJUNTAMENT DE BETXÍ, l’oli patrocinat per COOPERATIVA AGRÍCOLA VALENCIANA DE BETXÍ i un davantal patrocinat per RURALNOSTRA. Premi d’un pernil patrocinat per l’AJUNTAMENT DE BETXÍ per al millor allioli. Cal inscripció prèvia a l’Ajuntament els dies de venda de tiquets. Preu 3€. RURALNOSTRA col·labora amb un detall per als membres del jurat.

21,00h: TORRADA DE CARN pels carrers del poble.

23,00h: A la Plaça del Llaurador, gran espectacle musical “THE TIME.”

En finalitzar l’espectacle, a la Cooperativa Eurococi, DISCOMÒBIL. Organitza Kintos 24.