Dimarts, dia 19

08,30h: Segona entrada i BOUS AL CARRER de la ramaderia de HNOS. INFANTES, d’Artana. (Recorregut tradicional).

10,00h: “XXXVII DIADA DE LA BICICLETA – X MEMORIAL JAIME PELEGRÍ”. La concentració serà a la Plaça de l’Església. Eixirem cap a la Muntanyeta de Sant Antoni per a esmorzar (es recomana l´ús de casc. La beguda anirà a càrrec de l’Ajuntament i en el trajecte s’entregarà un obsequi. Organitza CLUB CICLISTA BETXÍ i patrocina AJUNTAMENT DE BETXÍ.

12,00h: Entrada infantil amb CARRETONS. Seguidament prova i embolada d’un carretó.

13,00h: Celebració de la SANTA MISSA per als Jubilats de la localitat, cantada per la Coral Polifònica de Betxí, amb assistència d’autoritats.

14,00h: Al Restaurant Brisamar, acte d’HOMENATGE ALS JUBILATS. En acabar el dinar, BALL per als assistents a càrrec de JOSE A. ALONSO.

Els jubilats que desitgen assistir al dinar hauran d’arreplegar un tiquet de 6€ que es presentarà a l’entrada. El tiquet serà PERSONAL I INTRANSFERIBLE i es podrà adquirir al Mercat Municipal el dimarts dia 12 i el dimecres dia 13, de 10,30 a 13,30 hores. Aquella persona que no estiga empadronada ni tribute en l’Ajuntament per IBI d’Urbana, si desitja assistir al dinar, podrà adquirir un tiquet per 25€. Les portes del Restaurant s’obriran a les 14,00h. Aquelles persones que vulguen tindre taula reservada, hauran de juntar-se en grups de 8 a 10 persones, portar una relació dels noms i adquirir els tiquets de manera conjunta.

18,00h: BOUS AL CARRER “ESPECIAL CAPOTA” d’Algímia d’Almonacid, amb les vaques “Taconera, Cuernos Blancos, Carcelera, Favorita, Tormenta, Princesa” i el bou “VOLADOR”.

20,00h: Al Frontó Municipal, concentració de penyes disfressades i actuació de l’orquestra LA FIESTA.

22,30h: Coincidint en el descans de l’orquestra, cercavila en l’Avgda. Sant Josep Obrer “X CONCURS DE DISFRESSES FESTES DE SETEMBRE”. La concentració estarà animada per les XARANGUES XACAMIN i ALL’S SEX MAY COWEN. Davant del Mercat estarà situat el jurat. Si alguna persona vol participar de forma voluntària com a membre del jurat, pot contactar amb Ximo Gumbau. RURALNOSTRA col.labora amb un detall per als membres del jurat.

PREMIS:
– A les tres penyes millor disfressades (mínim 3 persones per penya):
* Originalitat
* Millor confecció
* Millor posada en escena
S’entregarà un trofeu i un pernil patrocinat per L’AJUNTAMENT DE BETXÍ.
– Millor disfressa individual o per parella:

S’entregarà un trofeu i una estada d’un cap de setmana per a dos persones, patrocinats per L’AJUNTAMEN DE BETXÍ.

En finalitzar l’orquestra, DISCOMÒBIL.