Dissabte, 23

Al matí PASSACARRER a càrrec de la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

11,30h: Entrada de sis bous de la ramaderia de “JUAN MANUEL CRIADO”, patrocinat per “ASSOCIACIÓ CULTURAL TAURINA LA CORDA LLARGA”. El recorregut serà C/ Progrés, Barranc, Reial, Mines, Carme, Cervantes, Pl. Pietat, Sant Roc, Pl. Major i Mossén M. Belaire.

En finalitzar el tancament, a la Plaça de l’Església, “CLOTXINADA POPULAR”. Organitza Kintos 24.

12,00h: Prova de dos BOUS DE CAIXÓ de l’entrada de la ramaderia de D. JUAN MANUEL CRIADO. Primerament el bou núm 5 guarisme 9, de nom DINERO. Tot seguit, s´amollarà el bou núm 20 guarisme 9, de nom DESMAYO.

13,15h: Al costat del Palau, FESTA DE LES PENYES RANXO XANXO, ALGARAVIA I INKOMPRENGUTS, amb l’actuació del CAMIOROCK ITINERANT de JOHN MOJO AND THE ZOCCOLOS. Col.labora Serveis Agrícoles GROC.

17,00h: Prova de quatre BOUS DE CAIXÓ de l’entrada de la ramaderia de D. JUAN MANUEL CRIADO. Primerament el bou núm 27 guarisme 9, de nom JILGUERITO patrocinat per l’AJUNTAMENT DE BETXÍ.

Seguidament s´amollarà el bou núm 15 guarisme 9, de nom MIMOSO. En tercer lloc eixirà el bou núm 38 guarisme 8, de nom DESAVIO. Finalment, eixirà el bou núm 24 guarime 8 de nom DOMINÓ. En finalitzar la prova del bous, s’embolaran dos bous del tancament.

17,30h: En el C/ Sant Francesc, davant del casal de la PENYA BAGATXES, actuació del DJ AFTERSUN. A les

18,30 hores BINGO MUSICAL. Col.labora PENYA BAGATXES.

18,30h: Al Portal de València, continuarà el CAMIOROCK.

19,00h: En el C/ Eslida, davant del casal de la PENYA BUITRES, actuació de DJ. Col·labora PENYA BUITRES.

19,45h: En el C/ José Mª Montroy, davant del casal de la PENYA TOXA, actuació del grup DELTÓ (TRIBUT A EXTREMODURO) i a continuació DJ JUANMA MORENO. Col.labora PENYA TOXA.

20,00h: CERCAVILA amb la COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE BETXÍ.

23,00h: EMBOLADA de quatre bous de l’entrada.

01,00h: Al Frontó Municipal, reggaeton amb DASOUL I FESTA MEGASTAR. (Entrada gratuïta).