Dissabte, dia 7

9,00h: En el Camp de Petanca Municipal del Parc Jaume I, començarà el CAMPIONAT PROVINCIAL MASCULÍ I FEMENÍ DE PETANCA, “XII Trofeu Festes de Setembre”. La finalització del mateix serà a les 13,00 hores. Organitza CLUB DE PETANCA SANT ANTONI DE BETXÍ.

En l’Ágora de Ruralnostra activitats esportives:

– 10,00h: PILATES MATT a càrrec de LAURA BENAGES de centre FÍSIC. Sessió gratuïta.
– 11,00h: MÀSTER CLASS FREESTYLER SUPER TONING a càrrec de DESIRÉ FONCUBIERTA. Inscripcions 7 euros en www.vanityfit.com.
– 12,00h: FÍSIC HIIT&CORE a càrrec de XEXU LARA del centre FÍSIC. Sessió gratuïta.

19,00h: V CARRERA INFANTIL PER CATEGORIES en la Av. de Sant Josep Obrer. La inscripció serà en el mateix lloc des de les 18,00 hores, fins els quinze minuts abans de la carrera. Premis per a tots els xiquets i xiquetes participants. Organitza CLUB ESPORTIU BETXÍ RUNNERS, patrocina AJUNTAMENT DE BETXÍ i col·labora RURALNOSTRA i GEMAC S.L.U. S’habilitarà un estand de MANS UNIDES per a totes les persones que hi vullguen col.laborar.

19,30h: En el Campo Municipal de Futbol, PARTIT DE FUTBOL “Trofeu Festes de Setembre” entre el CD BETXÍ i el CD POBLA TORNESA.

19,30h: Primer dia de la NOVENA al Santíssim Crist de la Pietat, que continuarà tots els die fins al diumenge dia 15. A continuació SANTA MISSA.

22,00h: En el Teatre Municipal, actuació de la RONDALLA DE BETXÍ ”ELS AMICS”.