Diumenge, dia 24

10,00h: A l’Àgora de Ruralnostra, VII Campionat d’ESCACS i I Torneig de CUBO DE RUBIK per a totes les edats, “Trofeus Festes de Setembre 23”. La inscripció gratuïta serà en el mateix lloc, fins 5 minuts abans que comencen les partides o cridant al 628810019. Organitza CLUB ESCACS BETXÍ, col·labora AJUNTAMENT DE BETXÍ, CLUB ESCACS VILA-REAL, RURALNOSTRA i ACTIVEM BETXÍ.

10,00h: A la Terrassa Brisamar, X TROBADA DE BOLILLERES i MULTILABORS. Organitza ASSOCIACIÓ DE BOLILLERES I MULTILABORS DE BETXÍ.

11,00h: Celebració de SANTA MISSA d’Acció de Gràcies al Crist de la Pietat, per l’acabament de les festes.

17,30h: CAVALCADA i VIII CONCURS DE DISFRESSES INFANTILS amb animació de la xaranga ALL’S SEX MAY COWEN. L’itinerari serà Pl. Major, C/ Trinitat, C/ Reial, C/ Luis Pérez, Avda. 1r de Maig i novament Pl. Major. Final de festa amb actuació de TROBADORETS.

Patrocina l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. RURALNOSTRA col·labora amb un detall per als membres del jurat.

PREMIS:
Millor disfressa individual infantil.
Millor disfressa de grup infantil.
Millor disfressa combinada infantil-adult.

18,00h: Al Camp Municipal d’Esports Pepe Peirats, partit de lliga categoria Segona FFCV, entre el C.D. BETXÍ i el C.D. VALL D’ALBA.

18,00h: A la Terrassa Brisamar, ball a càrrec de JOSE A. ALONSO. Organitza CENTRE DE JUBILATS CRISTO DE LA PIETAT. Col.labora REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL. Entrada gratuïta.

19,00h: Al Teatre Municipal, concert de la CORAL POLIFÒNICA DE BETXÍ.

21,00h: Com a final de festes, en l’Avgda. Sant Josep Obrer, es dispararà un CASTELL DE FOCS a càrrec de la pirotècnia REYES MARTÍ de Burriana.