Notes informatives

SETMANA CULTURAL I ESPORTIVA SETEMBRE 2018.

Notes de l’organització:

Durant la Setmana Cultural, es facilitarà a les associacions organitzadores dels actes 100 invitacions de forma anticipada. La resta d’entrades es lliuraran en la taquilla del Teatre Municipal una hora abans de cada espectacle, i en un número no superior a dos per persona que es trobe present en la cua i haja guardat el corresponent torn.

PROGRAMA SETMANA FESTES SETEMBRE 2018

Reserva de taules per a les nits de ball

La reserva de taules per als dies de ball (divendres 14 i diumenge 16), es realitzarà a l’Ajuntament els dies 10, 11, 12 i 13 de 5 a 8 de la vesprada. El preu per als dos dies serà de 20 i 10 euros per a taula de deu persones i cinc respectivament.

ATENCIÓ: per motius de seguretat, els dies de ball (excepte el de les paelles i sopar de carn) no es podran entrar botelles de vidre dins del recinte musical.

Homenatge a les persones jubilades

Els jubilats que desitgen assistir al dinar hauran d’arreplegar un tiquet de 6 € que es presentarà a l’entrada. El tíquet serà PERSONAL I INTRANSFERIBLE i es podrà adquirir al Mercat Municipal el dimarts dia 11 i el dimecres dia 12, de 10,30 a 13,30 hores. Aquella persona que no estiga empadronada ni tribute en l’Ajuntament per IBI d’Urbana, si desitja assistir al dinar, podrà adquirir un tiquet per 25 €. Les portes del Restaurant s’obriran a les 13,45h.

Fideuà gegant

Les persones que desitgen participar del dinar hauran de traure un tiquet de 3,5 €, que donarà dret a un plat de fideuà i a la beguda. Les penyes que desitgen estar juntes hauran de comunicar-ho a Ximo Gumbau a l’adquirir els tiquets a l’Ajuntament, els dies 10, 11, 12 i 13 de 5 a 8 de la vesprada. Les persones que no dinen a les taules preparades per l’Ajuntament, no tindran dret a la beguda.

VII Concurs de disfresses Festes de Setembre

BASES CONCURS DE DISFRESSES

PREMIS: A les tres penyes millor disfressades (mínim 3 persones per penya):
-Originalitat
-Millor confecció
-Posada en escena.
S’entregarà un trofeu, patrocinat per la penya LA BOLÀ, en homenatge a David Cruz i un pernil a cada una, patrocinats per l’AJUNTAMENT DE BETXÍ
I CARNISSERIA CA BOQUETA.
Millor disfressa individual o per parella: una estada d’un cap de setmana per a dos persones.

Concurs de paelles

I DIA MUNDIAL DE LA PAELLA

Cada penya rebrà un quilo d’arròs patrocinat per MAS Y MAS, un quilo de pollastre patrocinat per l’AJUNTAMENT DE BETXÍ, un meló patrocinat per SERIFRUIT i tres pernils per a les tres millors paelles, patrocinats per BONAREA.

Les paelles s’hauran de menjar en el frontó i les penyes tindran a la seua disposició taules i cadires, i dos davantals obsequi de RURALNOSTRA. Per a
poder participar, les penyes hauran de passar per l’Ajuntament a apuntar-se els dies 10, 11, 12 i 13 de 5 a 8 de la vesprada, moment en què es donaran les bases del concurs i les polseres commemoratives de les festes.

En la Biblioteca Municipal, hi haurà un punt informatiu de la campanya contra les agressions sexistes NO ÉS NO.

BASES CONCURS DE PAELLES

Sopar de germanor amb carn de bou o plat vegetarià

Per a poder participar en el sopar s’haurà d’adquirir un tiquet de 4 €. El tiquet serà imprescindible per a poder tindre cadira a les taules. Es posaran a la venda a l’Ajuntament els dies 10, 11, 12 i 13 de setembre, de 5 a 8 de la vesprada.

Aquella persona que quan arreplegue la carn no es quede a sopar NO TINDRÀ DRET A BEGUDA NI AL PA.

Actes taurins

Els dies que hi ha prova de bous de caixó, no es realitzarà descans a la finalització de la mateixa.

La participació en els actes taurins és voluntària, per tant, és un risc que cadascú pren voluntàriament. Així doncs, l’organització de les festes declina tota responsabilitat en els accidents d’aquest tipus que es puguen originar.

L’organització també es reserva el dret de canviar l’ordre i suprimir els actes i l’horari si les circumstàncies així ho exigeixen.